Met dank aan onze sponsors: Drankenhal CORSTJENS-VENKEN | Stedelijke Basisschool | KBC Bank en Verzekeringen | Renault Garage VANDERSTUKKEN | Wijnhandel VANDINTER | Stedelijke Bouwvakschool | Stedelijke Humaniora Terreinreservatie | Contacteer ons
NIEUWS
TUSSENKOMST MUTUALITEIT
Lees meer...
ACTIVITEITEN
 
 
 
WEERSVERWACHTING
Clublokaal

1.         Het clublokaal is enkel een ontmoetingsplaats voor de leden van TC  Dilsen. Gasten van de leden hebben eveneens toegang tot het clublokaal.

2.         Ze wordt open gehouden en uitgebaat als een privé-club volgens de wettelijke bepalingen en ieder lid is derhalve verplicht zich hiernaar te schikken.

3.         Het clublokaal wordt uitgebaat ten voordele van Tennisclub Dilsen.

4.         De leden dienen zich te gedragen volgens de regels van de wellevendheid en de morele normen.

5.         Openingsuren   :           maandag t/m vrijdag  :  18.00 uur – 00.30 uur

                                               zondag                     :  10.00 uur – 13.00 uur

Op zaterdag- en zondagavond is er geen terreinverlichting, tenzij bij activiteiten.

6.         Bij interclub, tornooien of andere activiteiten worden deze uren aangepast in functie van deze activiteiten. De uren kunnen ook aangepast worden in functie van de terreinenbezetting.

7.         Bij drukke activiteiten hebben enkel die leden toegang achter het buffet dewelke zich op voorhand bij de baruitbater hebben aangemeld om als hulp te fungeren.

8.         Wanneer een consumptie met leeggoed meegenomen wordt op de terreinen, is het noodzakelijk dat men dit leeggoed terug afgeeft aan de bar. Bij eventueel gebruik van de drankautomaat plaatst men het leeggoed in de bak of werpt men de lege blikjes in de afvalbak.

9.         Iedereen wordt verzocht na ontvangst van de consumpties onmiddellijk en contant te betalen.

10.       Private telefoongesprekken dienen eveneens onmiddellijk te worden betaald : € 0,50. Ze worden tot een minimum in tijdsduur beperkt.

11.       Het is verboden tennistassen en/of –materiaal op de tafels of de stoelen te leggen.

12.       Kleedkamers : Laat tennisschoenen uit de douches. Houd de kleedkamers en toiletlokalen proper. Laat nooit juwelen, geld of waardevolle voorwerpen achter. De VZW aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MET DE STEUN VAN HET STADSBESTUUR DILSEN-STOKKEM EN DE VLAAMSE OVERHEID
  © Tennisclub Dilsen 2016 | Disclaimer | Privacy Design en ontwikkeling door Briceco bvba