Met dank aan onze sponsors: GERVI | TENNISTERREINEN SCHEEPERS | MANNENMODE VANHOOF | MOBISOL | AXA BANK &VERZEKERINGEN Terreinreservatie | Contacteer ons
NIEUWS
TUSSENKOMST MUTUALITEIT
Lees meer...
ACTIVITEITEN
 
 
 
WEERSVERWACHTING
Interclub algemeen

- De interclubkalender 2020 kan u vinden op www.tennisvlaanderen.be

=> www.tennisvlaanderen.be - zoek een club - 5068 zoeken - klikken op Tennisclub Dilsen - interclub: toon alle ploegen - klik op poule in kolom 'voorronde' - via interclubverantwoordelijken kan u zien wie de kapitein is van deze ploegen.

 

De juiste speeldagen van uw ploeg vindt u op onze website onder menu Competitie - interclubplanning

 

 

 

Gebruik indoorterreinen (reglement Tennis Vlaanderen) :

 

Indien er niet voldoende buitenterreinen beschikbaar zijn, kan er bij droog weer ook indoor worden gespeeld (de thuisploeg beslist), op voorwaarde dat geen ander schoeisel dan voor buitenterreinen vereist is en de terreinen gratis ter beschikking worden gesteld.

 

In geval van slecht weer en beide ploegen gaan akkoord om indoor te spelen (dit geldt ook bij uitstel), kan de thuisploeg vragen om aangepast schoeisel te dragen. Dit moet gratis ter beschikking worden gesteld door de thuisploeg. De maximum kostprijs per indoorwedstrijd bedraagt voor de bezoekende ploeg 5 euro.

 

Bij inbreuk op deze regels verliest de thuisploeg de ontmoeting met FF.

 

 

  

Voorrangsregel terreinen (reglement TC Dilsen) :

 

Vooreerst is er gezamenlijk overleg tussen de betrokken ploegen. Indien geen akkoord, gelden de volgende regels :

1. Indien diverse interclubploegen op hetzelfde tijdstip hun ontmoeting aanvangen of indien het verschil in aanvangsuur van de ontmoetingen kleiner is dan of gelijk aan 2 uren, kiest de ploeg met het hoogste aantal punten twee terreinen.

2. Indien de interclubploegen hetzelfde aantal punten hebben, bepaalt het lot de toekenning van de twee terreinen.

3. Indien een interclubploeg haar ontmoeting nog niet beëindigd heeft op het tijdstip dat een volgende interclubploeg haar ontmoeting dient aan te vangen, behoudt de interploeg die eerst begonnen is, de ter beschikking gestelde terreinen, ongeacht het aantal punten van de ploeg die nog dient aan te vangen.

 

 

 

 

MET DE STEUN VAN HET STADSBESTUUR DILSEN-STOKKEM EN DE VLAAMSE OVERHEID
  © Tennisclub Dilsen 2016 | Disclaimer | Privacy Design en ontwikkeling door Briceco bvba